Crispy Chicken Sliders

Resepti

Jaa sivu:

4 annosta
80 min
Grilliruoka icon
Nauta icon

Sliders -nimi on peräisin 1940-luvulta ja se tarkoittaa pientä hampurilaista. Nimitys sai alkunsa, kun Yhdysvaltojen laivaston miehistö päätyi kutsumaan sellaisia hampurilaisia slidereiksi, mitkä oli syötävissä yhdellä tai kahdella puraisulla. “In just one or two bites, the burger would just slide right down.”

Herkuttele maukkaat Crispy Chicken Sliderit yhdessä 1000 Stories Zinfandel -viinin kanssa!

Ainekset:

4 kpl luuton ja nahaton kanan koipireisi
1 dl piimää
1,5 dl puolikarkeaa vehnäjauhoa
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl paprikajauhetta
ripaus cayennepippuria
1 rl suolaa
1 tl mustapippuria
rypsiöljyä paistamiseen

Tarjoiluun:

Majoneesia
Broissisämpylöitä
Hot sauce tai sriracha-kastiketta (jos haluaa)
Cheddarsiivuja
Viipaloituja suolakurkkuja

Ohje

Crispy Chicken Sliders -reseptillä valmistat maukkaat ja helpot mini-burgerit juhliin. Sliderit maistuvat myös viikonlopun lohturuokana!

Ohje:

Asettele kanan koipireidet ilmatiiviiseen pussiin ja lisää piimä. Anna piimän imeytyä koipireisiin jääkaapissa vähintään tunnin ajan.

Sillävälin lisää kulhoon jauhot ja kaikki mausteet. Sekoita kuiva-aineet vispilällä.

Ota koipireidet pois jääkaapista ja kääntele niitä kuiva-aineissa, niin että jauhot ja mausteet tarttuvat kunnolla koipireisiin.

Friteeraa kanan koipireidet 180 asteisessa öljyssä tai paista rapeiksi uunissa.

Voitele sämpylöiden molemmat puolet majoneesilla ja lisää halutessasi muutama tippa hot saucea tai sriracha-kastiketta. Lisää kana, juusto ja suolakurkut. Nauti!

Viinisuositus:

1000 Stories Zinfandel / 16,49 €

 

 

 

 

Makuhetkiä suosittelee juomaksi

Grilliruoka icon
Juustot icon
Lammas icon
Nauta icon
Yhdysvallat
75 cl /
15,99 €
Makuhetkiä

Crispy Chicken Sliders

Tulostettu: 20.9.2024 01:03 Lähde: makuhetkia.fi

Resepti

Annosmäärä: 4 annosta
Valmistusaika: 80 min

Sliders -nimi on peräisin 1940-luvulta ja se tarkoittaa pientä hampurilaista. Nimitys sai alkunsa, kun Yhdysvaltojen laivaston miehistö päätyi kutsumaan sellaisia hampurilaisia slidereiksi, mitkä oli syötävissä yhdellä tai kahdella puraisulla. “In just one or two bites, the burger would just slide right down.”

Herkuttele maukkaat Crispy Chicken Sliderit yhdessä 1000 Stories Zinfandel -viinin kanssa!

Ainekset:

4 kpl luuton ja nahaton kanan koipireisi
1 dl piimää
1,5 dl puolikarkeaa vehnäjauhoa
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl paprikajauhetta
ripaus cayennepippuria
1 rl suolaa
1 tl mustapippuria
rypsiöljyä paistamiseen

Tarjoiluun:

Majoneesia
Broissisämpylöitä
Hot sauce tai sriracha-kastiketta (jos haluaa)
Cheddarsiivuja
Viipaloituja suolakurkkuja

Ohje

Crispy Chicken Sliders -reseptillä valmistat maukkaat ja helpot mini-burgerit juhliin. Sliderit maistuvat myös viikonlopun lohturuokana!

Ohje:

Asettele kanan koipireidet ilmatiiviiseen pussiin ja lisää piimä. Anna piimän imeytyä koipireisiin jääkaapissa vähintään tunnin ajan.

Sillävälin lisää kulhoon jauhot ja kaikki mausteet. Sekoita kuiva-aineet vispilällä.

Ota koipireidet pois jääkaapista ja kääntele niitä kuiva-aineissa, niin että jauhot ja mausteet tarttuvat kunnolla koipireisiin.

Friteeraa kanan koipireidet 180 asteisessa öljyssä tai paista rapeiksi uunissa.

Voitele sämpylöiden molemmat puolet majoneesilla ja lisää halutessasi muutama tippa hot saucea tai sriracha-kastiketta. Lisää kana, juusto ja suolakurkut. Nauti!

Viinisuositus:

1000 Stories Zinfandel / 16,49 €

 

 

 

 

Suositeltuja reseptejä

Ruoat:
4 annosta
30 min
Grilliruoka icon
Paista grillivartaat grillissä ja tarjoa punaviinin kanssa. Ruokatoimittaja Mari Moilasen maukkaat nauta-parsavartaat on helppo valmistaa. Niihin pujotellaan vuorotellen lihaa ja parsaa, nautitaan Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon -punaviinin kanssa. Katso viinisuositus grillivartaille reseptin alta!
Nauta icon
Porsas icon
Birria-tacot ja viskitynnyrissä kypsytetty 1000 Stories Zinfandel ovat jumalainen yhdistelmä. Kypsän hedelmäinen, mausteinen viini ja maukkaat lihatacot ovat makuelämys vailla vertaa.
4 annosta
70 min
Grilliruoka icon
Kana ja kalkkuna icon
Kaipaatko vaihtelua grilliruokaan? Grillattu kokonainen broileri on kesän hitti. Sen juju on herkullinen, rapea kuori ja mehevä sisus. Täydellisen ruoka-viinikombon grillattu broileri muodostaa viskitynnyrissä kypsyneen 1000 Stories Chardonnay -valkoviinin kanssa.
4 annosta
40 min
Grilliruoka icon
Nauta icon
4 annosta
80 min
Grilliruoka icon
Nauta icon
Crispy Chicken Slider -reseptillä valmistat maukkaat ja helpot mini-burgerit juhliin. Sliderit maistuvat myös viikonlopun lohturuokana!
10 annosta
60 min
Nauta icon
Salaatit ja kasvisruoat icon
Sienet icon
Chileläiset empanadat maistuvat niin välipalana kuin juhlien pikkusuolaisena viinilasillisen kanssa. Aidoimmillaan makunautinto on chileläisen Casillero del Diablo -viinin kanssa.
4 annosta
45 min
Grilliruoka icon
Kala icon
Maukkaat grillatut tonnikalapihvit ovat grillikesän herkku. Tonnikalapihvien lisukkeeksi sopii raikas ananassalsa ja koko aterian kruunaa raikas chileläinen Casillero del Diablo Chardonnay -viiniklassikko.
8 annosta
45 min
Grilliruoka icon
Ravut ja äyriäiset icon
Ruokatoimittaja @jotainmaukasta grillatut jättikatkarapu-cantaloupevartaat ovat tämän kesän grilliherkku!
8 annosta
30 min
Grilliruoka icon
Nauta icon
Kuinka valmistuu kesän maukkain burgeri? Katso ruokatoimittaja Mari Moilasen kesäinen burger resepti!

Tutustu myös näihin mahdollisuuksiin

75 cl /
Chile
13,99 €
75 cl /
Chile
10,99 €
150 cl /
Espanja
15,99 €
100 cl /
Chile
10,98 €

VCT FINLAND OY
Sörnäisten rantatie 27 C, 4krs. 00500 Helsinki
Puhelin: 09 278 4265
info@vctfinland.com

Iän varmistus

Alkoholia ei saa Suomessa myydä alle 18-vuotiaalle. Väkevien alkoholijuomien ikäraja on 20 vuotta. Samat ikärajat koskevat alkoholin hallussapitoa: mietoa alkoholijuomaa saa pitää hallussaan 18 vuotta täyttänyt ja väkeviä juomia 20 vuotta täyttänyt henkilö. Alkoholin välittäminen alaikäiselle on rikos, ja välityspalkkion ottaminen katsotaan törkeäksi rikokseksi.

Tämä sivusto sisältää tietoa viineistä, joiden ikäraja on 18 vuotta. Vahvistamalla ikäsi, pääset sivustolle.