Jaa sivu

B Corporation, B Corp

B Corporation (B Corp) on kansainvälinen -vastuullisuussertifikaatti. Se viestii yrityksen laaja-alaisesta vastuullisuudesta. B Corp -sertifikaatin katsotaan sisältävän tiukimmat yrityksille asetettavat vaatimukset koskien sosiaalista ja ympäristöllistä vastuullisuutta sekä avoimuutta. Vastuullisuustoimia arvioidaan viidessä kategoriassa: ympäristö, yhteisö, työntekijät, asiakkaat sekä johto ja hallinto. Sertifikaatti on käytössä yli 80 maassa ja yli 150 toimialalla. B Corp -merkintä löytyy viinipullon etiketistä tai hanapakkauksesta.

B Corporation -sertifioitu
Kaikki Casillero del Diablo -viinit ovat B Corporation -sertifioituja. Suomessa myytävissä pulloissa merkintä on ollut vuodesta 2022.
Kestävän kehityksen -symboli Alkossa

Alko merkitsee B Corp tuotteet ”kestävän kehityksen” -merkillä. Kestävän kehityksen tuotteilla on oltava kansainvälinen tai alkuperämaassa annettu sertifiointi, joka kertoo kestävän kehityksen edistämiseksi tehdyistä toimenpiteistä juoman tuotannossa. Sertifikaatin tulee näkyä myös tuotepakkauksessa.

 

B Corp -viinit

Concha y Toro ja Fetzer Vineyards ovat edustamiemme viinitaloja, joilla on B Corp -sertifikaatti.

B Corp - Concha y Toro

Jaa sivu

Iän varmistus

Alkoholia ei saa Suomessa myydä alle 18-vuotiaalle. Väkevien alkoholijuomien ikäraja on 20 vuotta. Samat ikärajat koskevat alkoholin hallussapitoa: mietoa alkoholijuomaa saa pitää hallussaan 18 vuotta täyttänyt ja väkeviä juomia 20 vuotta täyttänyt henkilö. Alkoholin välittäminen alaikäiselle on rikos, ja välityspalkkion ottaminen katsotaan törkeäksi rikokseksi.

Tämä sivusto sisältää tietoa viineistä, joiden ikäraja on 18 vuotta. Vahvistamalla ikäsi, pääset sivustolle.