1. Ripottele suolaa lihoille. Asettele lihat isoon kulhoon ja marinoi adobolla. Peitä ja jätä marinoitumaan viileään vähintään neljäksi tunniksi tai jopa vuorokaudeksi.
2. Lämmitä uuni 150 asteeseen.
3. Siirrä lihat isoon kannelliseen uunipataan. Lisää pataan vettä niin, että lihat peittyvät. Peitä pata kannella ja laita uuniin. Anna lihapadan hautua uunissa vähintään neljä tuntia, kunnes liha on mureaa. Lisää vettä tarvittaessa.
4. Siirrä lihat liemestä isoon kulhoon ja peitä foliolla, jotta ne pysyvät lämpiminä. Keitä lientä kasaan liedellä noin 15-25 minuutin ajan. Mausta suolalla maun mukaan.
5. Raavi lihat irti luista ja nyhdä pieniksi paloiksi. Lisää lihojen päälle n. 3,5 dl lientä.
6. Sekoita hienonnettu sipuli ja korianteri sekä ripaus suolaa pienessä kulhossa. Aseta sivuun odottamaan.
7.Kuumenna esimerkiksi valurautainen paistinpannu tai parilla, ja voitele se kevyesti öljyllä. Kostuta maissitortillaa birria-liemessä, ja aseta pannulle paistumaan. Täytä nyhtölihalla. Kun tortillan pohja on paistunut rapeaksi, taita se tacoksi ja paina kevyesti paistinlastalla. Siirrä tarjoiluastialle. Paista kaikki tortillat samaan tapaan.
8. Tarjoa tacot lämpiminä sipuli-korianteriseoksen, limelohkojen ja birria-liemen kanssa. Dippaa tacoja liemeen ja nauti 1000 Stories Zinfandelin kanssa.
Viinisuositus sieni-omenapiirakalle: