Ohje
Vihreä dippi
Kuori ja pilko valkosipuli. Hienonna ruohosipuli ja nypi basilikan lehdet. Purista puolikkaan sitruunan mehu. Laita kaikki dipin ainekset sauva- tai tehosekoittimen kulhoon. Soseuta dipiksi. Jos dippi meinaa jäädä liian paksuksi tai ei soseudu, lisää tilkka oliiviöljyä. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua. Dippi on vegaaninen.
Grillikasvikset
Huuhtele ja pilko kasvikset melko ohuiksi viipaleiksi. Laita kasvikset, öljy ja mausteet kulhoon. Pyörittele sekaisin, jotta kasvikset maustuvat ja öljyyntyvät.
Grillaa kuumassa grillissä kasviksiin väriä. Ne saavat jäädä hieman rapeiksi ”al dente”.
Tarjoilu
Asettele grillatut kasvikset ja voileipäkeksit kauniisti tarjoilulautaselle tai tarjottimelle. Laita dippi erilliseen pikkukulhoon. Koristele kauniiksi kukkasin. Tarjoile grillikasvikset haaleina Diablo valkoviinin kanssa.
Viinisuositus dippilaudalle
Diablo Golden Chardonnay -valkoviini