Jaa sivu

Itämainen ruoka

Julkaistu: 9.7.2023

Aasialainen lohisalaatti on maukas ruoka! Lohisalaatin valmistat käden käänteessä ja se maistuu hyvin lämpimänä kesäpäivänä. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen maukasta lohisalaattia raikkaan Adobe Gewürztraminer -viinin kanssa!
Itämainen ruoka icon
Kala icon
Salaatit ja kasvisruoat icon

Jaa sivu

Kokeile myös näitä

Birria-tacot ja viskitynnyrissä kypsytetty 1000 Stories Zinfandel ovat jumalainen yhdistelmä. Kypsän hedelmäinen, mausteinen viini ja maukkaat lihatacot ovat makuelämys vailla vertaa.
Helppo suolainen suklaa-manteliherkku on vastustamaton seuralainen punaviinilasillisen kanssa. Sopii viikonlopun herkkuhetkeen.
Grillaa satokauden parhaat kasvikset, valmista dippi, koristele kauniiksi kukkasin, sytytä kynttilät ja kaada lasiin viettelevää Diablo Golden Chardonnay -valkoviiniä. Treffit voivat alkaa.
Aasialainen lohisalaatti on maukas ruoka! Lohisalaatin valmistat käden käänteessä ja se maistuu hyvin lämpimänä kesäpäivänä. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen maukasta lohisalaattia raikkaan Adobe Gewürztraminer -viinin kanssa!
Kaipaatko vaihtelua grilliruokaan? Grillattu kokonainen broileri on kesän hitti. Sen juju on herkullinen, rapea kuori ja mehevä sisus. Täydellisen ruoka-viinikombon grillattu broileri muodostaa viskitynnyrissä kypsyneen 1000 Stories Chardonnay -valkoviinin kanssa.

Iän varmistus

Alkoholia ei saa Suomessa myydä alle 18-vuotiaalle. Väkevien alkoholijuomien ikäraja on 20 vuotta. Samat ikärajat koskevat alkoholin hallussapitoa: mietoa alkoholijuomaa saa pitää hallussaan 18 vuotta täyttänyt ja väkeviä juomia 20 vuotta täyttänyt henkilö. Alkoholin välittäminen alaikäiselle on rikos, ja välityspalkkion ottaminen katsotaan törkeäksi rikokseksi.

Tämä sivusto sisältää tietoa viineistä, joiden ikäraja on 18 vuotta. Vahvistamalla ikäsi, pääset sivustolle.