Jaa sivu

Kala

Julkaistu: 9.7.2023

Aasialainen lohisalaatti on maukas ruoka! Lohisalaatin valmistat käden käänteessä ja se maistuu hyvin lämpimänä kesäpäivänä. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen maukasta lohisalaattia raikkaan Adobe Gewürztraminer -viinin kanssa!
Itämainen ruoka icon
Kala icon
Salaatit ja kasvisruoat icon

Julkaistu: 12.6.2023

Helppoa ja herkullista kesäruokaa, uudet perunat ja nopeat kymmenen minuutin lisukkeet! Ruokien seuraksi pöytään pieni ja siro Casillero del Diablo -hanavalkoviini, muutama viipale leipää, kedon kukkia ja juhla-ateria on valmis.
Kala icon

Julkaistu: 24.5.2022

Maukkaat grillatut tonnikalapihvit ovat grillikesän herkku. Tonnikalapihvien lisukkeeksi sopii raikas ananassalsa ja koko aterian kruunaa raikas chileläinen Casillero del Diablo Chardonnay -viiniklassikko.
Grilliruoka icon
Kala icon

Julkaistu: 11.5.2022

Vappu Pimiän aasialainen lohiresepti on herkullinen, kevyt ja pursuaa makua. Lohiruoka syntyy alle puolessa tunnissa. Kylkeen lasi Casillero del Diablo Chardonnay -valkoviiniä ja viikonlopun ateria on valmis! Tämä lohiruoka tekee vaikutuksen myös vieraisiin. Katso viinisuositus lohelle reseptistä.
Kala icon
Salaatit ja kasvisruoat icon

Jaa sivu

Kokeile myös näitä

Karitsalihapullat on rennon juhlava pääsiäisruoka, josta herkuttelee koko suku. Karitsalihapullien salaisuus on Lähi-idän mausteet ja yrtit, joiden makumaailmaan istuu täydellisesti myös pääsiäisviini Casillero del Diablo Shiraz.
Vappu Pimiän aasialainen lohiresepti on herkullinen, kevyt ja pursuaa makua. Lohiruoka syntyy alle puolessa tunnissa. Kylkeen lasi Casillero del Diablo Chardonnay -valkoviiniä ja viikonlopun ateria on valmis! Tämä lohiruoka tekee vaikutuksen myös vieraisiin. Katso viinisuositus lohelle reseptistä.
Herkullinen kurpitsakeitto keitto syysiltojen lämmikkeeksi!
Tämä italialaistyylinen risotto maistuu kesältä: vehreältä, raikkaalta ja täydellisen herkulliselta. Mikä parasta, nyt kaikki risoton ainekset valkoviiniä myöten saat hankittua kätevästi ruokakaupasta.
Paista grillivartaat grillissä ja tarjoa punaviinin kanssa. Ruokatoimittaja Mari Moilasen maukkaat nauta-parsavartaat on helppo valmistaa. Niihin pujotellaan vuorotellen lihaa ja parsaa, nautitaan Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon -punaviinin kanssa. Katso viinisuositus grillivartaille reseptin alta!

Iän varmistus

Alkoholia ei saa Suomessa myydä alle 18-vuotiaalle. Väkevien alkoholijuomien ikäraja on 20 vuotta. Samat ikärajat koskevat alkoholin hallussapitoa: mietoa alkoholijuomaa saa pitää hallussaan 18 vuotta täyttänyt ja väkeviä juomia 20 vuotta täyttänyt henkilö. Alkoholin välittäminen alaikäiselle on rikos, ja välityspalkkion ottaminen katsotaan törkeäksi rikokseksi.

Tämä sivusto sisältää tietoa viineistä, joiden ikäraja on 18 vuotta. Vahvistamalla ikäsi, pääset sivustolle.