Casillero del Diablo Devil’s Carnaval Red

Rubiininpunainen väri kätkee sisälleen tummaa luumua, karhunvatukkaa ja mokkaa. Maku on täyteläinen, pehmeä ja helposti lähestyttävä. Viinistä myös erotettavissa kevyttä paahteisuutta. Pehmeät tanniinit tuovat mehukkaaseen kokonaisuuteen ryhtiä. Kokeile viiniä näiden reseptien kanssa: Suolainen suklaa-manteliherkku Kaikki Casillero del Diablo -viinit ovat B Corp -sertifioituja
Vodkapasta

Vodkapasta on herkullinen yhdistelmä kermaista tomaattikastiketta ja chilin tuomaa potkua. Lopputulos on makunystyröitä kutkuttava viikonlopun lohturuoka! Vodkapastan kanssa sopii makean mausteinen Diablo Dark Red -punaviini!
Mr Wildman Chardonnay

Mr Wildman, hullutteleva villimies, on maultaan pirteä ja hedelmäinen, eli valkoviinien ystävien luottovalinta! Kirkkaan keltainen väri kätkee sisälleen sitrusta, greippiä, limeä, ananasta ja kevyttä yrttisyyttä. Maku on tasapainoinen ja hedelmäinen, joka kantaa viiniä tasaiseen jälkivaikutelmaan. Sopii rasvaiselle kalalle ja äyriäisille. Loistava kumppani myös kermaisten pastojen, kasvisruokien ja kanasalaattien kanssa.
Adobe Reserva Merlot Organic

Rubiininpunainen viini, jonka aromissa tummaa kirsikkaa, mustaherukkaa, karhunvatukkaa ja hentoa mausteisuutta. Roteva ja voimakas viini on täyteläinen ja tanniininen, joka seuraa tuoksun aromeja tarkasti, lisäten myös hentoa tammea. Tasapainoinen ja pehmeä jälkimaku. Sopii punaiselle lihalle, etenkin grillatulle sellaiselle sekä possulle ja pikkusuolaisille. Erinomainen viini viikonlopun illanviettoon. Viini on luomu, vegaani ja sustainable wines of Chile […]
Myskikurpitsarisotto prosciuttolla

Myskikurpitsarisotto prosciuttolla on taivaallinen herkku arkeen tai viikonloppuun! Makeahko kurpitsa saa risotossa sopivaa suolaisuutta parmesaanista ja se maistuu Casillero del Diablo Chardonnay -valkoviinin kanssa.
Pistaasipestopasta

Pistaasipestopasta on loistava twisti perinteisiin basilika pohjaisiin pastoihin.