Viña Maipo Cabernet Sauvignon

Viña Maipo -viinit ovat kuuluneet suomalaisten pieniin ja suuriin hetkiin jo vuosien ajan! Viinit ovat tunnettuja niiden erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Viña Maipo perustettiin Chilen Maipo-laaksoon 1948. Alue on yksi Chilen alkuperäisiä viinintuotantoalueita joilla on pitkät perinteet laatuviinien tuotannossa. Viña Maipo on saanut nimensä pienen Maipon kylän mukaan jonka asukkaat elävät viinintuotannosta. Viña Maipo:lla on hallussaan alueen […]
Herkullinen parsaresepti

Parsa on kevään herkku. Kääräise suolainen pekoni parsan ympärille ja nauti raikkaan chileläisen valkoviinin kera. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen herkullista parsareseptiä. Täydellinen viinisuositus parsalle on Casillero del Diablo Reserva Sauvignon Blanc -viini.
Birria-tacot

Birria-tacot ja viskitynnyrissä kypsytetty 1000 Stories Zinfandel ovat jumalainen yhdistelmä. Kypsän hedelmäinen, mausteinen viini ja maukkaat lihatacot ovat makuelämys vailla vertaa.
Adobe Reserva Merlot Organic

Rubiininpunainen viini, jonka aromissa tummaa kirsikkaa, mustaherukkaa, karhunvatukkaa ja hentoa mausteisuutta. Roteva ja voimakas viini on täyteläinen ja tanniininen, joka seuraa tuoksun aromeja tarkasti, lisäten myös hentoa tammea. Tasapainoinen ja pehmeä jälkimaku. Sopii punaiselle lihalle, etenkin grillatulle sellaiselle sekä possulle ja pikkusuolaisille. Erinomainen viini viikonlopun illanviettoon. Viini on luomu, vegaani ja sustainable wines of Chile […]
Frontera Tempranillo

Frontera Tempranillo viinipussi on uutuusviini Espanjan Castilla La Manchan -alueelta. Viini on tyyliltään täyteläinen ja keskitanniininen ja siitä on erotettavissa herukkaa, tummaa kirsikkaa, karhunvatukkaa sekä kevyttä mokkaisuutta ja mausteisuutta. Särkymätön ja kevyt viinipussi on helppo kuljettaa ja siitä riittää isommallekin porukalle!
Possurillette

Possurillette on mainio pikkujoulun naposteltava tai joulupöydän alkupala. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen possurillette-reseptiä ja Casillero del Diablo -punaviiniä.