Jaa sivu

Kesän raikkaat hanaviinit – TOP 3 hanapakkausta

Julkaistu: 4.7.2019

Raikkaat kesän hanaviinit – ruokapöytään ja nautiskeluun. Kokosimme TOP 3 hanaviinit kesän yhteisiin hetkiin. Nyt on lupa nauttia! 

 

Hanaviinit ovat kesän ehdottomia suosikkeja, sillä hanapakkauksesta riittää vähän isommallekin porukalle. Lisäksi hanapakkaukset säilyvät jääkaapissa hyvänä jopa kuukauden!

 

Vaikka päivät lyhenevät ja ilma viilenee, niin vielä on kesää jäljellä!

Suomen kesään kuuluu mökkeily, grillaus ja totta kai saunominen! Kaikkia näitä yhdistää yhdessäolo ystävien ja perheen kanssa. Halusimme koota teille kesäisen raikkaat hanaviinit eri tilanteisiin – niin ruokapöytään grilliruoan ja salaattien seuraksi, kuin nautiskeluun mökille tai puistoon. Hanaviinit ovat loistava valinta kesään, sillä niistä riittää vähän isommallekin seurueelle, jonka lisäksi ne kulkeutuvat näppärästi mukana. Tiesitkö myös, että hanapakkaus säilyy jääkaapissa hyvänä kuukauden verran sen avaamisen jälkeen!

Katso raikkaat hanaviinit kruunaamaan kesän yhteisiä hetkiä!

 

Viña Maipo Chardonnay

Valkkarin ystäville kuiva ja eksoottisen vivahteinen valkoviini

Viña Maipo Chardonnay hanapakkaus on monikäyttöinen hanaviini esimerkiksi noutopöytään tai kesänautiskeluun. Raikas, kuiva ja kivan hedelmäinen valkoviini, jonka makumaailmasta aistittavissa aprikoosin ja hunajamelonin aromeja. Kokeile kevyempien ruokien, kuten kanasalaattien tai tapasten kanssa!

Mikäli mieli tekee vähän kikkailla ja kaipaat viilennystä kesäpäivään, Viña Maipo Chardonnaysta valmistat käden käänteessä raikkaan spritzerin. Katso ohje täältä! 

 

Frontera Chardonnay

Valkkaria laiturinnokkaan ja pikkusuolaisen kanssa

Viiniä nautiskeluun, mökille laiturinnokkaan tai kruunaamaan noutopöytää? Monikäyttöinen Frontera Chardonnay hanaviini on kuiva ja keskihapokas, jonka hedelmäinen makumaailma sisältää aprikoosia, sitruunaa ja hentoa mausteisuutta. Loistovalinta seurustelujuomaksi tai pikkusuolaisen makupariksi.

Frontera nimi on saanut inspiraationsa Chilen monimuotoisesta luonnosta, joka luo ideaalin kasvuympäristön viinirypäleille. Pohjoisessa Chileä rajaa kuiva Atacaman aavikko, idässä jylhät Andien vuoristot, etelässä karu jäätikkö ja lännessä Tyyni valtameri.

 

 Casillero del Diablo Malbec

Grilliruoan pariksi täyteläistä punaviiniä

Suomen kesän lyömätön yhdistelmä on saunominen ja grillaus. Grillistä löytyvät erinäiset lihaherkut aina perinteisistä makkaroista ja hampurilaispihvistä, ribseihin sekä naudan ulkofileepihveihin. Nam nam, mutta minkälaista viintä tuhdimman grilliruoan kanssa tulisi sitten nauttia? Casillero del Diablo Malbec hanaviini on keskitäyteläinen, keskitanniininen, jonka mehevän hilloinen sekä hennon savuinen makumaailma palvelee oivana makuparina grilliruoan kanssa.

Jaa sivu

Casillero del Diablo Malbec

Mehevä ja hilloinen

34,48 €

/

300 cl

/

Alko

Maukas ja tummasävytteinen viini, jossa mustaherukkaa, karhunvatukkaa, tummaa kirsikkainen ja hentoa savuisuutta sekä mausteisuutta. Runsas maku on keskitäyteläinen ja keskitanniininen, josta erotettavissa tammikypsytyksen tuomaa paahteisuutta. Kokeile Casillero del Diablo Malbec -viiniä näiden ruokien kanssa: Nauta-parsavartaiden Savuburgerit Casillero del Diablo -viinien nimi on lähtöisin yli 100 vuoden takaa. Viinitalon omistaja Don

Vappuna suomalaiset lähtevät ulos ja kevät voi alkaa. Piknikit ja brunssit ovat vappupäivän perinteitä ja monilla alkaa myös grilli- ja roseeviinikausi. Mikä on paras roseeviini vappuun? Kurkkaa vinkkimme.
Hyvä rapuviini on iso osa onnistunutta rapujuhlaa ja sen valintaan onkin syytä kiinnittää huomiota.
Roseeviini kasvattaa suosiotaan Suomessa, joka näkyy Alkon valikoimassa mitä ihastuttavimpina uutuuksina.

Syksyn kiehtovin punaviiniuutuus sytyttää: Diablo Volcanic nyt Alkossa

Syksy on täyteläisten punaviinien aikaa, ja pimenevät illat saavat kaipaamaan viiniltä syvyyttä, pehmeyttä ja intensiivisyyttä.

Etsinnässä loistava sieniviini? Pinot Noir on sienisesongin ykkönen

Syksy on sienten ystävien suosikkivuodenaika – ja Pinot Noir -fanien myös, ovathan rypäleestä tehdyt punaviinit loistavia sieniviinejä!

Uutuus nyt Alkossa: Devil’s Carnaval muuttaa käsityksesi viinistä

Elämä on juhlaa, ja nyt siitä nautitaan uudella tavalla. Casillero del Diablon uusi viinisarja Devil’s Carnaval on suunniteltu nuorekkaaseen makuun ja rentoon kippistelyyn, vastavedoksi perinteiselle viinimaailmalle.

4 x paras roseeviini vappuun

Vappuna suomalaiset lähtevät ulos ja kevät voi alkaa. Piknikit ja brunssit ovat vappupäivän perinteitä ja monilla alkaa myös grilli- ja roseeviinikausi. Mikä on paras roseeviini vappuun? Kurkkaa vinkkimme.

Pääsiäisen parhaat punaviinit – “Tyylikäs huippuviini” on löytö

Punaviini kuuluu pääsiäiseen! Valitse oikea viini lampaalle, juustoille ja vaikka suklaan kanssa nautiskeluun – tässä neljä erinomaista punaviiniä pääsiäiseen.

5 x Viinilehti Löytö -viini

Viinit, jotka ovat saaneet Viinilehti LÖYTÖ -arvostelun, ovat hintaansa nähden erinomaisen laadukkaita. Katso 5 X Löytö -viini!

Iän varmistus

Alkoholia ei saa Suomessa myydä alle 18-vuotiaalle. Väkevien alkoholijuomien ikäraja on 20 vuotta. Samat ikärajat koskevat alkoholin hallussapitoa: mietoa alkoholijuomaa saa pitää hallussaan 18 vuotta täyttänyt ja väkeviä juomia 20 vuotta täyttänyt henkilö. Alkoholin välittäminen alaikäiselle on rikos, ja välityspalkkion ottaminen katsotaan törkeäksi rikokseksi.

Tämä sivusto sisältää tietoa viineistä, joiden ikäraja on 18 vuotta. Vahvistamalla ikäsi, pääset sivustolle.