Tämä lohitartar resepti on nopea herkku ruokapöytään! Annoksen kruunaa luomu Chardonnay Bonterralta.
LOHITARTAR
4 hengelle
100 g graavilohta
200 g kylmäsavulohta
1/2 sitruunan mehu
2 rkl silputtua lehtipersiljaa
2 rkl silputtua rakuunaa
1/2 prk (à 200 g) ranskankermaa
2 tl kokojyväsinappia (esim. Dijon)
pari rouhausta valkopippuria
Koristeeksi:
raastettua piparjuurta
kirjolohen mätiä
versoja
cocktailkurkkuja viipaloituna
Leikkaa lohet pieniksi kuutioiksi, lisää sitruunanmehu. Lisää loput aineet ja mausta lohi rouhauksella valkopippuria. Suolaa ei tarvita.
Kokoa annokset muotin kanssa tartareiksi lautasille, koristele versoilla, raastetulla piparjuurella, cocktailkurkuilla sekä mädillä. Tarjoa lisäksi saaristolaisleipää.
Nauti lohitartar kuivan hedelmäisen Bonterra Chardonnayn kanssa!