Reseptit

Syksyinen sienipiirakka saa makua omenasta ja salviasta. Se valmistuu helposti valmistaikinasta ja maistuu täydelliseltä Casillero del Diablo Pinot Noir -punaviinin kanssa.
Punaviini ja suklaa kohtaavat herkullisessa brownie-reseptissä. 1000 Stories Zinfandel-viini saa punaviinibrowniet maistumaan taivaallisilta.
Vodkapasta on herkullinen yhdistelmä kermaista tomaattikastiketta ja chilin tuomaa potkua. Lopputulos on makunystyröitä kutkuttava viikonlopun lohturuoka! Vodkapastan kanssa sopii makean mausteinen Diablo Dark Red -punaviini!
Grillaa satokauden parhaat kasvikset, valmista dippi, koristele kauniiksi kukkasin, sytytä kynttilät ja kaada lasiin viettelevää Diablo Golden Chardonnay -valkoviiniä. Treffit voivat alkaa.
Unohda tequila, klassikkodrinkki margaritan kevyempi versio syntyy valkoviinistä. Raikas, kesäinen valkoviinidrinkki sopii sellaisenaan tai vaikka meksikolaisen ruoan kanssa nautittavaksi.
Raikas roseeviini on hellepäivien pelastaja. Tiesitkö, että voit roseeviinistä valmistaa myös maistuvan mehujään? Ilahduta vieraitasi maistuvilla ja kauniilla roseeviini-mehujäillä.
Kaipaatko vaihtelua grilliruokaan? Grillattu kokonainen broileri on kesän hitti. Sen juju on herkullinen, rapea kuori ja mehevä sisus. Täydellisen ruoka-viinikombon grillattu broileri muodostaa viskitynnyrissä kypsyneen 1000 Stories Chardonnay -valkoviinin kanssa.
Aasialainen lohisalaatti on maukas ruoka! Lohisalaatin valmistat käden käänteessä ja se maistuu hyvin lämpimänä kesäpäivänä. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen maukasta lohisalaattia raikkaan Adobe Gewürztraminer -viinin kanssa!
Roseeviini maistuu myös raikkaana ja kauniina cocktailina. Hurmaa vieraasi rose sour -viinidrinkillä, joka viimeistellään ripauksella roseepippuria. Tee helppo viinidrinkki Viña Maipo Rosé -viinistä.
Myskikurpitsarisotto prosciuttolla on taivaallinen herkku arkeen tai viikonloppuun! Makeahko kurpitsa saa risotossa sopivaa suolaisuutta parmesaanista ja se maistuu Casillero del Diablo Chardonnay -valkoviinin kanssa.
Pistaasipestopasta on loistava twisti perinteisiin basilika pohjaisiin pastoihin.

Kokeile myös näitä

Myskikurpitsarisotto prosciuttolla on taivaallinen herkku arkeen tai viikonloppuun! Makeahko kurpitsa saa risotossa sopivaa suolaisuutta parmesaanista ja se maistuu Casillero del Diablo Chardonnay -valkoviinin kanssa.
Kaipaatko vaihtelua grilliruokaan? Grillattu kokonainen broileri on kesän hitti. Sen juju on herkullinen, rapea kuori ja mehevä sisus. Täydellisen ruoka-viinikombon grillattu broileri muodostaa viskitynnyrissä kypsyneen 1000 Stories Chardonnay -valkoviinin kanssa.
Crispy Chicken Slider -reseptillä valmistat maukkaat ja helpot mini-burgerit juhliin. Sliderit maistuvat myös viikonlopun lohturuokana!
Karitsalihapullat on rennon juhlava pääsiäisruoka, josta herkuttelee koko suku. Karitsalihapullien salaisuus on Lähi-idän mausteet ja yrtit, joiden makumaailmaan istuu täydellisesti myös pääsiäisviini Casillero del Diablo Shiraz.

Iän varmistus

Alkoholia ei saa Suomessa myydä alle 18-vuotiaalle. Väkevien alkoholijuomien ikäraja on 20 vuotta. Samat ikärajat koskevat alkoholin hallussapitoa: mietoa alkoholijuomaa saa pitää hallussaan 18 vuotta täyttänyt ja väkeviä juomia 20 vuotta täyttänyt henkilö. Alkoholin välittäminen alaikäiselle on rikos, ja välityspalkkion ottaminen katsotaan törkeäksi rikokseksi.

Tämä sivusto sisältää tietoa viineistä, joiden ikäraja on 18 vuotta. Vahvistamalla ikäsi, pääset sivustolle.