Reseptit

Punaviini ja suklaa kohtaavat herkullisessa brownie-reseptissä. 1000 Stories Zinfandel-viini saa punaviinibrowniet maistumaan taivaallisilta.
Vodkapasta on herkullinen yhdistelmä kermaista tomaattikastiketta ja chilin tuomaa potkua. Lopputulos on makunystyröitä kutkuttava viikonlopun lohturuoka! Vodkapastan kanssa sopii makean mausteinen Diablo Dark Red -punaviini!
Grillaa satokauden parhaat kasvikset, valmista dippi, koristele kauniiksi kukkasin, sytytä kynttilät ja kaada lasiin viettelevää Diablo Golden Chardonnay -valkoviiniä. Treffit voivat alkaa.
Unohda tequila, klassikkodrinkki margaritan kevyempi versio syntyy valkoviinistä. Raikas, kesäinen valkoviinidrinkki sopii sellaisenaan tai vaikka meksikolaisen ruoan kanssa nautittavaksi.
Raikas roseeviini on hellepäivien pelastaja. Tiesitkö, että voit roseeviinistä valmistaa myös maistuvan mehujään? Ilahduta vieraitasi maistuvilla ja kauniilla roseeviini-mehujäillä.
Kaipaatko vaihtelua grilliruokaan? Grillattu kokonainen broileri on kesän hitti. Sen juju on herkullinen, rapea kuori ja mehevä sisus. Täydellisen ruoka-viinikombon grillattu broileri muodostaa viskitynnyrissä kypsyneen 1000 Stories Chardonnay -valkoviinin kanssa.
Aasialainen lohisalaatti on maukas ruoka! Lohisalaatin valmistat käden käänteessä ja se maistuu hyvin lämpimänä kesäpäivänä. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen maukasta lohisalaattia raikkaan Adobe Gewürztraminer -viinin kanssa!
Helppoa ja herkullista kesäruokaa, uudet perunat ja nopeat kymmenen minuutin lisukkeet! Ruokien seuraksi pöytään pieni ja siro Casillero del Diablo -hanavalkoviini, muutama viipale leipää, kedon kukkia ja juhla-ateria on valmis.
Roseeviini maistuu myös raikkaana ja kauniina cocktailina. Hurmaa vieraasi rose sour -viinidrinkillä, joka viimeistellään ripauksella roseepippuria. Tee helppo viinidrinkki Viña Maipo Rosé -viinistä.
Myskikurpitsarisotto prosciuttolla on taivaallinen herkku arkeen tai viikonloppuun! Makeahko kurpitsa saa risotossa sopivaa suolaisuutta parmesaanista ja se maistuu Casillero del Diablo Chardonnay -valkoviinin kanssa.
Pistaasipestopasta on loistava twisti perinteisiin basilika pohjaisiin pastoihin.

Kokeile myös näitä

Myskikurpitsarisotto prosciuttolla on taivaallinen herkku arkeen tai viikonloppuun! Makeahko kurpitsa saa risotossa sopivaa suolaisuutta parmesaanista ja se maistuu Casillero del Diablo Chardonnay -valkoviinin kanssa.
Pääsiäisen lammasruoka ja sen kanssa nautittu punaviini kuuluu monen suomalaisen juhlapöytään. Kokeile tänä vuonna herkullisia lampaankareita ja kreikkalaisia sitruunaperunoita, kaada lasiin Casillero del Diablo Shiraz -punaviiniä.
Chileläiset empanadat maistuvat niin välipalana kuin juhlien pikkusuolaisena viinilasillisen kanssa. Aidoimmillaan makunautinto on chileläisen Casillero del Diablo -viinin kanssa.
Kuinka valmistuu kesän maukkain burgeri? Katso ruokatoimittaja Mari Moilasen kesäinen burger resepti!
Lämpöä hehkuva, tuoksuva punaviiniglögi sopii mitä parhaiten viileiden kelien nautiskelujuomaksi. Kutsu ystävät glögille tai kääriydy viltin alle ja nautiskele hyvän kirjan ääressä.

Iän varmistus

Alkoholia ei saa Suomessa myydä alle 18-vuotiaalle. Väkevien alkoholijuomien ikäraja on 20 vuotta. Samat ikärajat koskevat alkoholin hallussapitoa: mietoa alkoholijuomaa saa pitää hallussaan 18 vuotta täyttänyt ja väkeviä juomia 20 vuotta täyttänyt henkilö. Alkoholin välittäminen alaikäiselle on rikos, ja välityspalkkion ottaminen katsotaan törkeäksi rikokseksi.

Tämä sivusto sisältää tietoa viineistä, joiden ikäraja on 18 vuotta. Vahvistamalla ikäsi, pääset sivustolle.