Reseptit

Crispy Chicken Slider -reseptillä valmistat maukkaat ja helpot mini-burgerit juhliin. Sliderit maistuvat myös viikonlopun lohturuokana!
Possurillette on mainio pikkujoulun naposteltava tai joulupöydän alkupala. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen possurillette-reseptiä ja Casillero del Diablo -punaviiniä.
Chileläiset empanadat maistuvat niin välipalana kuin juhlien pikkusuolaisena viinilasillisen kanssa. Aidoimmillaan makunautinto on chileläisen Casillero del Diablo -viinin kanssa.
Maukkaat grillatut tonnikalapihvit ovat grillikesän herkku. Tonnikalapihvien lisukkeeksi sopii raikas ananassalsa ja koko aterian kruunaa raikas chileläinen Casillero del Diablo Chardonnay -viiniklassikko.
Vappu Pimiän aasialainen lohiresepti on herkullinen, kevyt ja pursuaa makua. Lohiruoka syntyy alle puolessa tunnissa. Kylkeen lasi Casillero del Diablo Chardonnay -valkoviiniä ja viikonlopun ateria on valmis! Tämä lohiruoka tekee vaikutuksen myös vieraisiin. Katso viinisuositus lohelle reseptistä.
Raikkaan makea aperitiivi-tyylinen viinidrinkki valmistuu Viña Maipo roseeviinistä.
Ruokatoimittaja @jotainmaukasta grillatut jättikatkarapu-cantaloupevartaat ovat tämän kesän grilliherkku!
Sadonkorjuu on täällä! Kokeile ruokabloggari Mari Moilasen herkullisen mausteista linssikeittoa!
Herkullinen kurpitsakeitto keitto syysiltojen lämmikkeeksi!
Herkullinen Rydbergin pihvi eli fiini pyttipannu valmistuu käden käänteessä!

Kokeile myös näitä

Pistaasipestopasta on loistava twisti perinteisiin basilika pohjaisiin pastoihin.
Kuinka valmistuu kesän maukkain burgeri? Katso ruokatoimittaja Mari Moilasen kesäinen burger resepti!
Raikkaan makea aperitiivi-tyylinen viinidrinkki valmistuu Viña Maipo roseeviinistä.
Helppoa ja herkullista kesäruokaa, uudet perunat ja nopeat kymmenen minuutin lisukkeet! Ruokien seuraksi pöytään pieni ja siro Casillero del Diablo -hanavalkoviini, muutama viipale leipää, kedon kukkia ja juhla-ateria on valmis.
Birria-tacot ja viskitynnyrissä kypsytetty 1000 Stories Zinfandel ovat jumalainen yhdistelmä. Kypsän hedelmäinen, mausteinen viini ja maukkaat lihatacot ovat makuelämys vailla vertaa.

Iän varmistus

Alkoholia ei saa Suomessa myydä alle 18-vuotiaalle. Väkevien alkoholijuomien ikäraja on 20 vuotta. Samat ikärajat koskevat alkoholin hallussapitoa: mietoa alkoholijuomaa saa pitää hallussaan 18 vuotta täyttänyt ja väkeviä juomia 20 vuotta täyttänyt henkilö. Alkoholin välittäminen alaikäiselle on rikos, ja välityspalkkion ottaminen katsotaan törkeäksi rikokseksi.

Tämä sivusto sisältää tietoa viineistä, joiden ikäraja on 18 vuotta. Vahvistamalla ikäsi, pääset sivustolle.