Ohje
Valmista ensin kastike. Vatkaa ainekset keskenään sähkövatkaimella, kunnes seos hieman paksuuntuu. Laita kastike viileään odottamaan tarjoilua.
Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen valmistamista. Leikkaa liha tasakokoisiksi kuutioiksi.
Pese, kuori ja lohko perunat tasakokoisiksi paloiksi. Keitä perunakuutiot puolikypsiksi ja valuta hyvin.
Hienonna sipuli ja ruskista se öljyssä pannulla. Siirrä sipulit sivuun ja ruskista seuraavaksi pannulla perunakuutiot voi-öljyseoksessa kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Mausta suolalla.
Pyyhi pannu puhtaaksi. Sulata pannussa voi, lisää tilkka öljyä ja ruskista lihat kauttaaltaan. Kypsennä lihakuutiot kypsyydeltään mediumiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita perunoiden joukkoon sipulit ja liha. Hienonna lehtipersilja ja ripottele se ruoan päälle.
Erottele keltuaiset valkuaisista ja tarjoa keltuaiset erikseen joko annosten päällä tai puhtaissa munankuorissa. Tarjoa lisäksi sinappikermaa.