Reseptit

Kuinka valmistuu kesän maukkain burgeri? Katso ruokatoimittaja Mari Moilasen kesäinen burger resepti!

Kokeile myös näitä

Parsa on kevään herkku. Kääräise suolainen pekoni parsan ympärille ja nauti raikkaan chileläisen valkoviinin kera. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen herkullista parsareseptiä. Täydellinen viinisuositus parsalle on Casillero del Diablo Reserva Sauvignon Blanc -viini.
Vietä pirullisen helppo ja hyvä halloween loihtimalla pöytään veriset popcornit ja muumioituneet nakit – ja mikä parasta, tarjoa juomana halloweeniin täydellisesti sopivaa Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon -hallowiiniä. Nämä herkulliset tarjoilut valmistat vain noin puolessa tunnissa, eli hyytävän näppärät ja maukkaat hallowiini-juhlat on taattu!
Possurillette on mainio pikkujoulun naposteltava tai joulupöydän alkupala. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen possurillette-reseptiä ja Casillero del Diablo -punaviiniä.
Myskikurpitsarisotto prosciuttolla on taivaallinen herkku arkeen tai viikonloppuun! Makeahko kurpitsa saa risotossa sopivaa suolaisuutta parmesaanista ja se maistuu Casillero del Diablo Chardonnay -valkoviinin kanssa.
Kuinka valmistuu kesän maukkain burgeri? Katso ruokatoimittaja Mari Moilasen kesäinen burger resepti!

Iän varmistus

Alkoholia ei saa Suomessa myydä alle 18-vuotiaalle. Väkevien alkoholijuomien ikäraja on 20 vuotta. Samat ikärajat koskevat alkoholin hallussapitoa: mietoa alkoholijuomaa saa pitää hallussaan 18 vuotta täyttänyt ja väkeviä juomia 20 vuotta täyttänyt henkilö. Alkoholin välittäminen alaikäiselle on rikos, ja välityspalkkion ottaminen katsotaan törkeäksi rikokseksi.

Tämä sivusto sisältää tietoa viineistä, joiden ikäraja on 18 vuotta. Vahvistamalla ikäsi, pääset sivustolle.