Jaa sivu

Syksyn kiehtovin punaviiniuutuus sytyttää: Diablo Volcanic nyt Alkossa

Julkaistu: 2.9.2024

Diablo Volcanic
Syksyn maistuvin uutuus: Diablo Volcanic!

 

Diablo Volcanic -punaviini viettelee viininystävät vulkaanisen maaperän tuomilla vivahteilla. Tiedätkö, miten tuliperäinen terroir maistuu viinissä?

Syksy on täyteläisten punaviinien aikaa, ja pimenevät illat saavat kaipaamaan viiniltä syvyyttä, pehmeyttä ja intensiivisyyttä. Tänä syksynä nautiskelunhaluinen kaataa lasiinsa Diablon jännittävää uutuutta, joka on kuin luotu tummiin iltoihin ja herkullisiin hetkiin. Diablo Volcanic -punaviini on nimensä mukaisesti saanut inspiraationsa rypäleistä, jotka ovat kasvaneet vulkaanisessa maaperässä. Tuloksena on voimakas ja täyteläinen, rakastettua Diablo Red -punaviiniä hieman rotevampi viini, joka saa vaativankin viininystävän syttymään.

Intensiivisessä Diablo Volcanic -viinissä maistuvat tumma kirsikka, luumu ja hienostuneet savun aromit. Viinissä on hieman sokeria, joka tuo makuun pyöreyttä ja pehmeyttä. Viinin napakat tanniinit tuovat siihen ryhtiä ja tasapainoa. Tumman silkkisessä viinissä voi maistaa myös tammikypsytyksen vivahteita, sillä viinin on annettu kypsyä rauhassa tammitynnyrissä. Monipuolinen punaviini hivelee makunystyröitä pitkään ja jättää jälkeensä herkullisen jälkimaun.

Chileläisen Concha y Toro -viinitalon luoma Diablo Volcanic -punaviini on valmistettu Cabernet Sauvignon, Carmenere ja Syrah -rypäleistä, jotka ovat kasvaneet perinteikkäällä viinialueella Valle del Rapel -laaksossa. Chilen viinialueilla riittää variaatiota ilmaston ja terroirin eli maaperän suhteen, ja juuri vulkaaninen maaperä tekee Diablo Volcanic -viinistä erityisen kiinnostavan. Lisää Chilen viinialueista voit lukea täältä – on monta hyvää syytä suosia juuri chileläisiä viinejä!

Vulkaaninen maaperä on seurausta jopa tuhansia vuosia sitten tapahtuneista tulivuorenpurkauksista, jotka ovat jättäneet jälkeensä kerroksia tuhkaa, laavaa ja vulkaanista kiveä. Nämä kerrokset ovat kuluneet ajan saatossa hienojakoiseksi maaperäksi, joka on erittäin mineraalipitoista ja hyvin läpäisevää – ja siksi erityisen suotuisaa viiniköynnöksille. Vulkaaninen maaperä sisältää runsaasti erilaisia mineraaleja, kuten rautaa, magnesiumia ja kaliumia. Sen huokoisuuden takia viiniköynnökset juurtuvat syvälle maaperään veden ja ravinteiden perässä. Chilen kaltaisilla kuivan ilmaston alueilla tämä on viiniköynnöksille erityisen hyödyllistä.

Mineraalipitoinen, vulkaaninen maaperä jättää jälkensä viinin makuun, rakenteeseen ja tyyliin. Rypäleet jäävät pienemmiksi ja hapokkaammiksi, mikä tuo viineihin intensiivisyyttä ja aromikkuutta. Maaperän mineraalisuus voi maistua viinissä raikkautena, ja tuliperäinen maa voi jättää viineihin jopa savuisia ja mausteisia vivahteita. Etenkin rypäleet kuten Cabernet Sauvignon ja Syrah saavat makuunsa lisää vivahteikkuutta vulkaanisesta maaperästä. Kaiken kaikkiaan vulkaaninen maaperä tekee viineistä monivivahteisempia ja jännittävämpiä. Diablo Volcanic onkin ainutlaatuinen makuelämys, josta et halua jäädä paitsi.

Rotevana punaviininä Diablo Volcanic maistuu erityisen hyvin grillatun lihan ja voimakkaiden juustojen kanssa. Kokeile sitä myös näiden herkullisten savuburgereiden kaverina! Diablo Volcanic -viinin kiehtova makuprofiili tekee siitä myös täydellisen nautiskeluviinin – juuri sellaisen, jota pimeänä syysiltana haluaakin maistella.

Diablo Volcanic -punaviini on tuotettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, mistä todistaa viinille myönnetty B Corp -vastuullisuussertifikaatti. Lue lisää viinien vastuullisuudesta täältä.

Jaa sivu

Diablo Volcanic

Roteva ja voimakas

13,99 €

/

75 cl

/

Alko

Syksyn maistuvin punaviiniuutuus on täällä: Tervetuloa Diablo Volcanic! Intensiivisessä Diablo Volcanic -viinissä maistuvat tumma kirsikka, luumu ja hienostuneet savun aromit. Viinissä on hieman sokeria, joka tuo makuun pyöreyttä ja pehmeyttä. Viinin napakat tanniinit tuovat siihen ryhtiä ja tasapainoa. Tumman silkkisessä viinissä voi maistaa myös tammikypsytyksen vivahteita, sillä viinin on annettu

Syksy on täyteläisten punaviinien aikaa, ja pimenevät illat saavat kaipaamaan viiniltä syvyyttä, pehmeyttä ja intensiivisyyttä.
Syksy on sienten ystävien suosikkivuodenaika – ja Pinot Noir -fanien myös, ovathan rypäleestä tehdyt punaviinit loistavia sieniviinejä!
Elämä on juhlaa, ja nyt siitä nautitaan uudella tavalla. Casillero del Diablon uusi viinisarja Devil’s Carnaval on suunniteltu nuorekkaaseen makuun ja rentoon kippistelyyn, vastavedoksi perinteiselle viinimaailmalle.

Syksyn kiehtovin punaviiniuutuus sytyttää: Diablo Volcanic nyt Alkossa

Syksy on täyteläisten punaviinien aikaa, ja pimenevät illat saavat kaipaamaan viiniltä syvyyttä, pehmeyttä ja intensiivisyyttä.

Etsinnässä loistava sieniviini? Pinot Noir on sienisesongin ykkönen

Syksy on sienten ystävien suosikkivuodenaika – ja Pinot Noir -fanien myös, ovathan rypäleestä tehdyt punaviinit loistavia sieniviinejä!

Uutuus nyt Alkossa: Devil’s Carnaval muuttaa käsityksesi viinistä

Elämä on juhlaa, ja nyt siitä nautitaan uudella tavalla. Casillero del Diablon uusi viinisarja Devil’s Carnaval on suunniteltu nuorekkaaseen makuun ja rentoon kippistelyyn, vastavedoksi perinteiselle viinimaailmalle.

4 x paras roseeviini vappuun

Vappuna suomalaiset lähtevät ulos ja kevät voi alkaa. Piknikit ja brunssit ovat vappupäivän perinteitä ja monilla alkaa myös grilli- ja roseeviinikausi. Mikä on paras roseeviini vappuun? Kurkkaa vinkkimme.

Pääsiäisen parhaat punaviinit – “Tyylikäs huippuviini” on löytö

Punaviini kuuluu pääsiäiseen! Valitse oikea viini lampaalle, juustoille ja vaikka suklaan kanssa nautiskeluun – tässä neljä erinomaista punaviiniä pääsiäiseen.

5 x Viinilehti Löytö -viini

Viinit, jotka ovat saaneet Viinilehti LÖYTÖ -arvostelun, ovat hintaansa nähden erinomaisen laadukkaita. Katso 5 X Löytö -viini!

Iän varmistus

Alkoholia ei saa Suomessa myydä alle 18-vuotiaalle. Väkevien alkoholijuomien ikäraja on 20 vuotta. Samat ikärajat koskevat alkoholin hallussapitoa: mietoa alkoholijuomaa saa pitää hallussaan 18 vuotta täyttänyt ja väkeviä juomia 20 vuotta täyttänyt henkilö. Alkoholin välittäminen alaikäiselle on rikos, ja välityspalkkion ottaminen katsotaan törkeäksi rikokseksi.

Tämä sivusto sisältää tietoa viineistä, joiden ikäraja on 18 vuotta. Vahvistamalla ikäsi, pääset sivustolle.