Jaa sivu

Artikkelit

Julkaistu: 28.3.2019

Lammasruokien kanssa sopii runsaat, marjaisat ja hieman mausteiset viinit.

Julkaistu: 13.11.2018

Julkaistu: 18.9.2017

Jaa sivu

Viña Maipo -viinien uudet ulkoasut

Suomalaisten suosikkiviinin Viña Maipo ulkoasut ovat uudistuneet! Viña Maipo -viinit ovat kuuluneet suomalaisten pieniin ja suuriin hetkiin jo 2000-luvun alusta eikä suosiolle näy loppua.

Pihistä tai panosta – 4 x kesän paras hanaviini

Hyviä hanaviinejä löytyy eri hintaluokista. Tässä tärpit kesän parhaisiin chileläisiin hanaviineihin, joissa on hinta-laatu-suhde kohdillaan. Minkä valitset?

4 x jouluviini – katso parhaat viinit joulun juhlahetkiin

Jouluvalmisteluissa riittää puuhaa ja jouluviinikin pitäisi valita. Mikä viini sopii joulupöytään? Helpota hommaa ja nappaa tästä joulun maistuvimmat viinisuositukset.

Hyvä roseeviini kesäpäiviin

Puna- vai valkoviini? - Roseen monipuolisuus ja pinkki persoonallisuus luovat hyvän makuparin kesäherkkuihin. 

Miksi Chile on hyvä viinimaa? Neljä syytä suosia chileläistä viiniä!

Erinomainen hinta-laatusuhde ei ole ainoa syy rakastaa chileläistä viiniä. Chile on poikkeuksellinen viinimaa – lue lisää, miksi valita chileläinen viini.

Viini ystävänpäivään – Diablo Dark Red

Ystävänpäivä antaa hyvän syyn hemmotella läheisiä ja itseään maistuvilla herkuilla. Diablo Dark Red -punaviini on oiva lahjaidea kumppanille tai ystävälle, joka pitää täyteläisestä ja herkullisesta punaviinistä.

Iän varmistus

Alkoholia ei saa Suomessa myydä alle 18-vuotiaalle. Väkevien alkoholijuomien ikäraja on 20 vuotta. Samat ikärajat koskevat alkoholin hallussapitoa: mietoa alkoholijuomaa saa pitää hallussaan 18 vuotta täyttänyt ja väkeviä juomia 20 vuotta täyttänyt henkilö. Alkoholin välittäminen alaikäiselle on rikos, ja välityspalkkion ottaminen katsotaan törkeäksi rikokseksi.

Tämä sivusto sisältää tietoa viineistä, joiden ikäraja on 18 vuotta. Vahvistamalla ikäsi, pääset sivustolle.