Jaa sivu

Artikkelit

Julkaistu: 9.1.2023

Talvi on blinijuhlien aikaa. Rennot blinijuhlat syntyvät vähällä vaivalla, pienellä tuunaamisella ja edullisella budjetilla. Unohda kallis samppanja, kaada lasiin sauvignon blancia ja nauti.

Julkaistu: 23.11.2022

Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon hanapakkaus on ihastuttava viiniuutuus Chilestä! Se on luomu, vegaani ja sillä on kestävän kehityksen -sertifiointi. 

Julkaistu: 11.11.2022

Katso meidän kolme viinivalintaa, jotka juhlistavat isiämme parhaalla mahdollisella tavalla.

Julkaistu: 31.10.2022

Jokavuotinen metsästyskausi on käynnissä ja se tietää riistaruokien ilmestymistä ruokapöytään. Mutta mikä on hyvä riistaviini?

Julkaistu: 9.9.2022

Gewürztraminer, mitä ihmettä? Tutustu tähän vivahteikkaaseen valkoviiniin ja nappaa viinisuositus jutun lopusta!

Julkaistu: 5.7.2022

Oletko törmännyt viineissä B Corp -vastuullisuussertifikaattiin? Se on nyt kaikissa Casillero del Diablo -viinipulloissa, mutta mitä ihmettä se tarkoittaa?

Julkaistu: 15.6.2022

Chilen kenties tunnetuimman viinibrändin Casillero del Diablo -viinit ovat paholaisen suojelemia ja pirun kellarissa kypsyneitä. Joko tunnet pirullisen hyvien viinien tarinan?

Julkaistu: 7.6.2022

Tilaa Makuhetkiä -uutiskirje ja saat suoraan sähköpostiisi parhaat viini- ja reseptivinkit. Pääset myös ensimmäisten joukossa osallistumaan arvontoihin ja kuulemaan uutuusviineistä!

Julkaistu: 25.4.2022

Marjaisan raikas Frontera Tempranillo on erinomainen kesäpunkku!

Julkaistu: 1.2.2022

Julkaistu: 4.1.2022

Jaa sivu

Raikas Viña Maipo Spritzer

Viileän raikas Viña Maipo Spritzer kesänautiskeluun!

Syksyn kiehtovin punaviiniuutuus sytyttää: Diablo Volcanic nyt Alkossa

Syksy on täyteläisten punaviinien aikaa, ja pimenevät illat saavat kaipaamaan viiniltä syvyyttä, pehmeyttä ja intensiivisyyttä.

Kesän raikkaat hanaviinit – TOP 3 hanapakkausta

Suomen kesään kuuluu mökkeily, grillaus ja totta kai saunominen! Kaikkia näitä yhdistää yhdessä olo ystävien ja perheen kanssa. Katso TOP 3 hanaviinit!

Joulun mehevimmät lahjaideat

Katso 3 joulun mehevintä punaviinisuositusta!

Luomuviinit joulun juhlahetkiin – nautiskelijan ideat kauden kaikkiin tilanteisiin

Joulu on suomalaisten suosikkijuhla, eikä ihme, sillä pikkujouluista aina uuteenvuoteen jatkuvan juhlakauden aikana päästään kokemaan monia makuelämyksiä. Kauden makuja täydentävät hyvä seura ja hyvä viini, joiden avulla joulun herkut saavat uusia nautinnollisia vivahteita.

Pääsiäisen parhaat punaviinit – “Tyylikäs huippuviini” on löytö

Punaviini kuuluu pääsiäiseen! Valitse oikea viini lampaalle, juustoille ja vaikka suklaan kanssa nautiskeluun – tässä neljä erinomaista punaviiniä pääsiäiseen.

Iän varmistus

Alkoholia ei saa Suomessa myydä alle 18-vuotiaalle. Väkevien alkoholijuomien ikäraja on 20 vuotta. Samat ikärajat koskevat alkoholin hallussapitoa: mietoa alkoholijuomaa saa pitää hallussaan 18 vuotta täyttänyt ja väkeviä juomia 20 vuotta täyttänyt henkilö. Alkoholin välittäminen alaikäiselle on rikos, ja välityspalkkion ottaminen katsotaan törkeäksi rikokseksi.

Tämä sivusto sisältää tietoa viineistä, joiden ikäraja on 18 vuotta. Vahvistamalla ikäsi, pääset sivustolle.